Een wijs man zoekt het in zichzelf, de dwaas zoekt het in anderen. - Confucius

Foto's & reacties

(pagina 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6)

foto workshop

Hoi Miranda,
Vandaag heb ik rustig de tijd genomen om je site te bekijken. Het is mooi om het even te lezen. Nu ik je ontmoet heb, zie ik ook wie achter het verhaal zit van "wie ben ik". Je hebt het goed opgepakt en ik vond het fijn om zo'n bijzonder mens te leren kennen. Een goed voorbeeld voor mij. Hopelijk kan ik over een poosje net als jij, meer zelfvertrouwen en wijsheid uitstralen en wie weet dat ik op een dag ook een praktijk begin. Succes met je praktijk en bedankt voor je tip. Hopelijk tot ziens, Trees

Hallo Miranda
De reacties waren zeker heel positief.
Als er weer een gepast evenement is, zal ik zeker weer contact met je opnemen. Tendolle Personeelsreizen & Evenementen

Lieve Miranda,
We hebben ontzettend genoten van de workshop!!! Iedereen was zeer enthousiast. We hebben nog lang nagekletst en het boekje doorgenomen en onze handen nog verder bestudeerd. Veel reacties vandaag nog en allemaal positief. Maar dank je voor je inzet. Mijn zusje heeft er ook zeer van genoten. Was helemaal vol van haar mini consult.
Dank je zeer! Groeten, Fleur

Hai Miranda
Ik vond het echt een heel bijzondere, interessante ochtend en je bent zelf ook zo lekker enthousiast en helemaal niet zweverig. Je geeft heel veel adviezen en een goede weergave van hoe iemand is, maar staat daarbij wel met beide benen op de grond, daar hou ik altijd wel van. Erg bijzonder allemaal, dank je wel. Liefs, Petra.

vorige pagina volgende pagina