Ik wil niet de modieuze fout begaan om alles wat ik niet kan begrijpen onmiddellijk af te doen als bedrog. - Carl Gustav Jung

hand rechtsAllerhandehand links

onderzoek handgrootteDe handleeskunde is een empirische wetenschap. Ze is op ervaringen gebaseerd en gaat met de ontwikkelingen van haar tijd mee. Om te kunnen blijven ontwikkelen is onderzoek nodig. De ene keer grootschalig, de andere keer in een kleinere vorm. Enerzijds geïnitieerd door de (medische) wetenschap, anderzijds door de interesse van de onderzoekende handleeskundige. Je kunt hier de verkorte versie van mijn afstudeeronderzoek uit 2003 lezen "De relatie tussen handgrootte en stressbeleving".

Kijk voor meer interessant medisch, wetenschappelijk en psychologisch onderzoek op het gebied van Handleeskunde ook eens op: www.handresearch.nl.

buurtkrant Dichter & Noaber

Interview in de Dichter & Noaber over 'Werken en leven in de dichtersbuurt'.

interview Yalwa

Interview in Yalwa blog. In de Hand uit Hengelo is het 'Bedrijf in de spotlights'.
 

interview indigo radio

 
Te gast in het radioprogramma Innerlifestyle van Indigo Radio (tegenwoordig Indigo Soulstation).

 
Handleesdag 2011Op 14 mei was de "Handleesdag 2011". Het was een geslaagde dag met veel positieve reacties. Klik op het plaatje voor een impressie.

 


Volg In de Hand ook op Facebook en Instagram en lees elke twee weken een leuk weetje, feitje, tip of gadget over handen:
www.facebook.com/indehand.hengelo
www.instagram.com/indehand.hengelo

 
Woordenwolk