De langste reis die een mens kan maken, is de reis door zijn innerlijk. - Dag Hammerskjöld

Foto's & reacties

(pagina 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6)

foto workshop

Hoi Miranda,
Dankjewel voor ons inspirerende gesprek gistermiddag! Vanochtend leek het of een heleboel puzzelstukjes ineens op zijn plek vielen. Ik heb van alles opgeschreven. Dit had zeker te maken met ons gesprek. Voelt helemaal goed. Groetjes, Saskia

Hoi Miranda,
De middag was erg geslaagd! Van mijn leuke collega's heb ik alleen maar positieve reacties gehoord. Het is zelfs nog een keer aan bod gekomen op de laatste vergadering van het schooljaar en wederom positieve reacties. Jij hebt ze weten te boeien met jouw kennis, uitleg, enthousiasme en charisma. Het was leuk om te zien hoe iedereen reageerde op jouw ronde's langs de tafels en de ja knikkende hoofden bij jouw uitleg.
De foto's die ik gemaakt heb spreken voor zich.
Saluti, Jacqueline.

Hoi Miranda,
Ik moest nog lang denken aan onze ontmoeting vanmorgen. Ik vond het een ongelooflijke ervaring...en het was weer niet voor niets.
Inmiddels ben ik even op je website gaan snuffelen. Ziet er goed uit.
Hartelijke groet, Daniella

Dag Miranda,
Ik wil je nog van harte bedanken voor het fijne consult en de lieve kaart daarna! Je hebt me zeker heel veel handreikingen gegeven. Genoeg om over na te denken. Graag tot een volgende keer!
met liefs, Marion

Hallo Miranda, ik heb ons contact als heel bijzonder ervaren. Ik heb je briefje ik in de keuken geplakt, een mooie herinnering in de dubbele betekenis..! Hartelijke groet, Ineke

vorige pagina volgende pagina